Principalul site de recrutare din Romania specializat in domeniul financiar

Principalul site de recrutare din Romania specializat in domeniul financiar

Lansat in septembrie 2012, primul site de joburi din Romania dedicat exclusiv domeniului financiar, FinanceProfessionals.ro, a atins rapid rezultate foarte bune, atât în termeni calitativi, cât și cantitativi. Site-ul colaborează deja cu companii importante din țară, precum și cu firme de recrutare și executive search.

Nevoia unui site de joburi specializat exclusiv pe domeniul financiar este dovedita de numarul tot mai mare de candidati si angajatori ce acceseaza site-ul. Comunitatea FinanceProfessionals.ro a crescut substantial atat in ceea ce priveste numarul de candidati, cat si numarul de angajatori. Angajatorii vad in FinanceProfessionals.ro o solutie de eficientizare a procesului de recrutare bazata pe costuri scazute si calitatea foarte buna a candidatilor.

Site-ul de joburi isi bazeaza strategia de dezvoltare pe calitate si nu pe cantitate, unul dintre obiectivele strategice fiind atragerea in site a candidatilor pasivi. Inregistrarea candidatilor in site presupune completarea unor campuri predefinite asemeni unui executive summary si upload-ul CV-ului ca atasament, in forma dorita de candidati (word sau pdf).

   

Found 2 jobs in this campaign