AIMS HR Outsourcing

About AIMS HR Outsourcing

Scurt istoric

Divizia de HR Outsourcing din cadrul AIMS Romania a fost creata in anul 1994, pe atunci numele nostru fiind Snelling Personnel Services - companie specializata in servicii de recrutare. Astfel, dupa 3 ani de la infiintare, am devenit prima companie care a oferit servicii de leasing de personal in Romania.
In anul 2001, noul profil al companiei determina intrarea in reteaua AIMS International, retea globala de companii independente de Consultanta si Talent Management.
In timp ce AIMS Executive Search & Consulting continua sa ofere suport clientilor in cadrul proiectelor de recrutare pentru pozitii de middle si top management, AIMS HR Outsourcing vine in completarea spectrului de servicii HR prin recrutarea pentru pozitii entry-level si specialisti.

 

Acum

Consultantii nostri au o vasta experienta in resurse umane si au participat la proiecte variate, in care au mizat pe comunicare si o abordare deschisa, flexibila.
Partenerii nostri, locali si internationali, provin din industrii diverse, precum: IT, Telecom, Banking, Insurance, Pharmaceutical, Automotive, Industrial, FMCG, Oil & Gas, Real Estate, Airline, Hospitality etc.
In cei 20 de ani de activitate, AIMS HR Outsourcing a construit relatii de lunga durata cu partenerii sai. Peste 90% dintre clientii nostri au solicitat prelungirea contractelor existente sau implicarea noastra in noi proiecte. Aceste parteneriate de lunga durata ne inspira sa ne definim drept un partener care intelege si livreaza solutii de incredere, care sprijina oamenii si organizatiile sa isi indeplineasca obiectivele ambitioase.

 

 

This recruiter is not currently advertising. Why not try our job search?