Îți dorești o carieră în contabilitate, audit, HR sau consultanță fiscală?

Published on: 9 Nov 2015

A început numărătoarea inversă pentru studenți care vor să se angajeze în domenii precum contabilitate, audit, consultanță fiscală sau resurse umane. Contexpert Consulting organizează, joi, 12 noiembrie, începând cu ora 14.00, în cadrul Academiei de Studii Economice, cea de-a 4 ediție a evenimentului Contexpert Day – Descoperă destinația carierei tale!

Evenimentul vine în sprijinul studenților de la ASE, din anul 2 si 3 de facultate, dar și celor care urmează un masterat în domeniu și încă nu s-au angajat.

Participarea la eveniment este gratuită, însă selecția se face strict pe bază de curicullum vitae, pe care doritorii sunt rugați sa-l trimită la adresa de email office@ascig.ro sau mirabela.mijea@contexpert.ro.

În urma selecției, 45 de studenți ambițioși vor avea ocazia, timp de o zi, să interacționeze direct cu reprezentanții companiei, specialiști din diferite arii și specialiști din resurse umane.

Programul va fi completat, în cea de-a doua parte a evenimentului de un workshop tematic, cu exerciții practice, sub îndrumarea atentă a partenerilor noștri.

În urma edițiilor anterioare, Contexpert  a colaborat cu peste 135 de studenți pe diferite proiecte, pe care i-a angajat full time sau part-time în domenii precum salarizare, HR, inventariere, contabilitate, audit și consultanță fiscală.

 

Vreau să particip la eveniment. Cum mă înscriu?

Cei interesați să participe la evenimentul Contexpert Day – Descoperă destinația carierei tale! sunt rugați să trimită un cv la adresa de email office@ascig.ro sau la mirabela.mijea@contexpert.ro până la data de 10 noiembrie, ora 00.00.
 

Str. Buzești nr. 75, etaj 4
Sector 1, București 011013, România
bianca.dumitriu@contexpert.ro
www.contexpert.ro