Ultimele 24h in care poti aplica la Consulting Days!

Published on: 11 Mar 2015

Bucuresti, 11 martie 2015 Consulting Days este cel mai important eveniment dedicat tinerilor pasionati de: Accounting, Audit sau Taxes, celor care vor sa isi dezvolte o cariera intr-unul dintre aceste 3 domenii. Saptamana viitoare, pe 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti are loc cea de-a 4 editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul este adresat studentilor in ultimul an de studii, masteranzilor sau proaspat absolventilor care au obtinut rezultate academice bune pe durata studiilor, au expunere internationala, s-au implicat in activitati extracurriculare sau sunt membri intr-un ONG. Cei selectati au sansa sa aplice la zeci de oportunitati de cariera oferite de companiile participante: Deloitte, EY Romania, Mazars, PricewaterhouseCoopers, Genpact, Rodl&Partner si TaxHouse.
Consulting Days 2015 este un eveniment important pentru cei care isi doresc o cariera in consultanta. Pe 17 martie tinerii selectati vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa aplice la zeci de oportunitati de cariera si sa afle cum sa se pregateasca pentru dezvoltarea unei cariere in Accounting, Audit sau Taxes.
In cadrul editiei din acest an vor fi deschise zeci de oportunitati de cariera pentru cei care isi doresc sa se angajaze. Joburile sunt deschise in Bucuresti, iar cei care vor sa se relocheze au sansa sa aplice la pozitii in orase precum: Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. Cateva dintre oportunitatile oferite in cadrul Consulting Days 2015 sunt:

 
In plus, evenimentul din acest an va cuprinde o serie de conferinte si workshop-uri care vin in sustinerea participantilor pentru dezvoltarea unei cariere de success in consultanta:

  • Conferinta generala a zilei - KickStart a successful career in business – participantii vor afla care sunt provocarile unui job, care sunt etapele pentru dezvoltarea unei cariere de success direct de la partenerii si managerii celor mai mari companii din domeniu;
  • Speed Networking - in cadrul careia tinerii se pot informa despre oportunitati de cariera la care pot aplica in aceasta perioada, pot interactiona cu reprezentantii companiilor si pot afla care sunt cerintele pentru pozitiile de interes pentru ei;
  • Workshop-uri si studii de caz – aceste sesiuni vor fi sustinute de reprezentantii companiile partenere si le ofera participantilor sansa sa aplice conceptele teoretice, sa dezvolte si sa analizeze o serie de studii de caz. Companiile care vor fi prezente in acest an la Consulting Days sunt: Deloitte, EY Romania, Mazars, PricewaterhouseCoopers, Genpact, Rodl&Partner si TaxHouse.

 

Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului, pe www.hipo.ro

 

Despre Catalyst Solutions


Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.
Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data) si Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.