Târgul de joburi pentru studenți și absolvenți 2014

Written by: FinanceProfessionals.ro
Published on: 4 Mar 2014

Targ_joburi_2014

Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR) te invită să participi la “Târgul de joburi pentru studenți și absolvenți 2014”, eveniment aflat la cea de-a VII-a ediție, cu o largă tradiție în rândul studenților și absolvenților de studii superioare din București.

Dacă dorești să intri în dialog direct cu angajatorii, de a fi informat cu privire la cerințele acestora, precum și de a înțelege piața muncii, te așteptăm să ne calci pragul târgului.

Angajatorii prezenti la eveniment se orientează către nevoile grupului tintă, oferind stagii de practică, programe de internship si burse dar si locuri de muncă în conformitate cu pregătirea fiecărui aplicant; Vei avea posibilitatea să intri în contact direct cu angajatorii, să cunosti companiile participante si să adresezi întrebările care te frământă în legătură cu piata muncii, atât în cadrul seminariilor tinute de specialisti cât si direct la stand, cu reprezentantii firmelor;

În plus, vei avea posibilitatea de a consulta experții cu privire la forma unui CV și cum trebuie să arate acesta pentru a fi luat în calcul de marile companii.

Te asteptăm să aplici cu CV-ul tău pe www.job.unsr.ro ! 

Te invităm să vizitezi târgul pe 18-19 martie 2014, între orele 10:00– 17:00, în clădirea Rectoratului din cadrul Universitătii Politehnica București, Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6,București.