Invitatie: Studiul "Compensatii si Beneficii in Domeniul Financiar in Romania"

Written by: FinanceProfessionals.ro
Published on: 1 May 2014

Va invitam sa participati la studiul "Compensatii si Beneficii in Domeniul Financiar in Romania - 2014", organizat de FinanceProfessionals.ro in colaborare cu firma de consultanta Ascentor Business Advisors.

Acest studiu isi propune sa analizeze tendintele actuale privind pachetele salariale si beneficiile non-salariale ale profesionistilor din domeniul financiar din Romania, precum si perceptia acestora in legatura cu perspectivele viitoare.

Daca doriti sa va exprimati opiniile, va rugam sa accesati link-ul de mai jos:

https://www.surveymonkey.com/s/FinanceProfessionals2014

 

Toate informatiile furnizate de participanti vor ramane confidentiale, iar rezultatele studiului vor fi prezentate la nivel statistic. In calitate de participant, puteti beneficia de raportul final, pe care il veti primi daca veti opta pentru inregistrarea adresei dumneavoastra de e-mail la finalizarea chestionarului.

Durata completarii chestionarului este de aproximativ 3-5 minute. Va multumim pentru implicare si pentru timpul acordat!

Raportul ultimului studiu FinanceProfessionals.ro "Cariera in domeniul financiar: oportunitati si provocari", publicat in ianuarie 2014, este disponibil integral aici:

http://www.finance-professionals.ro/FinanceProfessionals_studiu2014.pdf

 

FP studiu no text

FinanceProfessionals.ro este primul site de joburi din Romania specializat in domeniul financiar. Lansat in 2012, FinanceProfessionals.ro a devenit site-ul de cariera de referinta pentru profesionistii din domeniul financiar. FinanceProfessionals.ro este proprietatea Career Point SRL.

ASCENTOR Business Advisors este o organizatie de servicii profesionale ce ofera solutii de consultanta in afaceri, investigatii, asistenta in dispute, audit si recrutare, companiilor mari si mijlocii din toate sectoarele majore de activitate. ASCENTOR contribuie la succesul clientilor sai prin definirea si implementarea de solutii pentru imbunatatirea performantei si prin rezolvarea problemelor complexe cu care se confrunta acestia.
www.ascentor.ro