Pregăteşte-te să intri în afaceri la Practical Accounting Days 9th Edition

Written by: FinanceProfessionals.ro
Published on: 27 Feb 2014
Category:

Îţi doreşti un job şi nu ştii de unde să începi? Primul pas poate fi Practical Accounting Days 9th Edition. Dacă te atrag domenii precum contabilitatea, taxele, auditul, resursele umane, sau legal, înscrie-te până pe 28 februarie pe www.ascig.ro şi descoperă drumul spre succes!

            Dacă ţi-ai făcut curaj şi te-ai înscris, te aşteptăm la conferinţa din data de 3 martie 2014 din Aula Magna, din cadrul ASE, să iei contact cu reprezentanţi ai companiilor de top participante din acest an: ACCA, Contexepert, Deloitte, Accenture, Ernst & Young, Finexpert, Mazars, McDonald’s, Process Solutions, TMF Group, TPA Horwath şi Vulpoi & Toader Management.

            După ce ai fost faţă în faţă cu angajatorii din domeniul preferat de tine, îţi poţi exprima opţiunile pentru workshop-urile organizate în perioada 10 martie - 11 aprilie 2014 la firmele participante. La workshop vei avea ocazia să pui în practică ceea ce ai învăţat în facultate, vei face lucruri care înainte erau doar pură teorie.

            Dacă nu te-am convins până acum să iei parte la acest proiect de tradiţie îţi prezentăm ceea ce înseamnă PAD pentru coordonatoarea celei de-a noua ediţii a proiectului, Andreea Pîrvu: „Pentru mine PAD înseamnă mai mult decât ceea ce văd studenţii,  pentru că noi îl organizăm, iar ei văd şi se bucură de "produsul" final. Noi vrem ca PAD să însemne pentru studenţii care se înscriu şi participă, cunoştinţe teoretice puse în practică, facilitarea accesului la mediul business, oportunităţi de orientare în carieră, cunoaşterea angajatorilor şi posibilităţi de angajare,  pe scurt dezvoltare profesională. Însă pentru mine şi pentru toată echipa, înseamnă mult mai mult! Pentru noi acesta este rezultatul muncii, care nu duce doar la organizarea unui eveniment, ci la legarea de prietenii, la dezvoltarea personală a membrilor, la depăşirea propriilor limite! Şi asta înseamnă pentru mine PAD – mai mult decât o conferinţă şi workshopuri, înseamnă îmbinarea dezvoltării profesionale cu cea personală. Înseamnă creştere din toate punctele de vedere!

În plus, în afară de companiile participante ne mai susțin: Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Camera Auditorilor Financiari din România, CECCAR, ANOSR, CROS, Akcees, BeedsMedia, BuzzCamp, FinanceProfessionals.ro, Graduo.ro, Indygen, InspireBusiness şi OnlineStudent.

Despre ASCIG

Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune, pe scurt ASCIG, activează de 12 ani sub egida ASE şi îşi doreşte să faciliteze dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor din centrul universitar Bucureşti cu ajutorul unui model educaţional non-formal, prin care se doreşte acoperirea lipsei de informaţii ce apare pe mai multe planuri, facilitând astfel tranziţia de la învăţământul universitar la mediul de afaceri.

Pentru mai multe informații:

Andreea Pîrvu | Coordonator Practical Accounting Days 9th Edition | andreea.pirvu@ascig.ro

Related links