Access MBA – liderul mondial in evenimente MBA

Published on: 2 Nov 2015

Absolvirea unui program de MBA va creste semnificativ accesul la oportunitati profesionale, un salariu mai bun si atingerea unei pozitii de management.
Detinerea unui MBA va poate ajuta sa avansati in cariera datorita recunoasterii excelente de care se bucura la nivel international in randul angajatorilor.

In fiecare an Access MBA Tour ofera sansa miilor de profesionisti din toata lumea sa intalneasca direct reprezentantii celor mai bune universitati internationale de afaceri. Afla mai multe despre ce poate face un MBA pentru cariera ta discutand cu un consultant in educatie in afaceri.

 

In cadrul evenimentului vei putea:

  • Intalniri individuale cu directori de admitere de la programele de MBA
  • Consiliere in alegerea programului potrivit si pregatire pentru sustinerea testului GMAT
  • Multiple oportunitati de a obtine o bursa

Prin inregistrarea la evenimentul Access MBA profiul tau va fi atent analizat pentru a-ti putea stabili intalniri individuale cu cele mai bune programe MBA care corespund asteptarilor tale profesionale.

*Discutii individuale de 20 minute pentru a discuta proiectul tau de a urma un program MBA

Ce poate sa faca un program MBA pentru cariera ta?

  • Noua din zece angajatori au declarat ca intentioneaza sa mentina sau sa creasca numarul de job-uri pentru absolventii din programe MBA in 2015. (Sondaj GMAC 2014)
  • Salariul pe care il primeste un absolvent de MBA in 2015 in US este de $100,000 (Financial Times 2015)
  • Mai mult de jumatate dintre angajatori au in plan sa creasca salariile oferite absolventilor de programe MBA. (Sondaj GMAC 2014)


Avanseaza in cariera cu un program MBA

Acesta este oportunitatea ta de a determina ce program MBA se potriveste cel mai bine nevoilor tale si care ar reprezenta cea mai buna alergere pentru a te ajuta sa avansezi in cariera.