FinanceProfessionals.ro lanseaza aplicatia pentru smartphone

Written by: Nadir Ali, 29 May 2013
Published on: 28 May 2013
Category:

FinanceProfessionals.ro, primul site de joburi din Romania specializat in domeniul financiar, a lansat aplicatia pentru smartphone, dezvoltata pentru dispozitivele cu sisteme de operare iOS si Android. Aplicatia este disponibila la accesarea FinanceProfessionals.ro de pe smartphone si este recunoscuta automat de catre cele doua sisteme de operare, fara a fi necesara instalarea sa.

Aplicatia mobila FinanceProfessionals.ro permite utilizatorilor sa caute cele mai noi locuri de munca din domeniul financiar si sa aplice direct de pe telefonul mobil. Platforma mobila ofera acces in timp real la anunturile de joburi publicate si posibilitatea de a crea alerte personalizate.

Prin lansarea aplicatiei mobile, FinanceProfessionals.ro isi extinde paleta de canale specifice pentru promovarea joburilor din domeniul financiar, alaturi de alerte personalizate de joburi prin e-mail si social media (LinkedIn, Facebook si Twitter).

Tehnologia mobila devine un factor cheie in relatia cu numarul tot mai mare de utilizatori de telefoane inteligente. Prin lansarea platformei mobile, oferim profesionistilor din domeniul financiar acces la o tehnologie de ultima generatie, care permite identificarea rapida a oportunitatilor de joburi si trimiterea aplicatiilor direct de pe telefonul mobil.

Site-ul inregistreaza in acest moment peste 4,000 de utilizatori activi cu experienta relevanta in domeniul financiar. O treime dintre utilizatorii FinanceProfessionals ocupa pozitii de management, iar peste 40% dintre acestia au un salariu lunar mediu de peste 1000 euro.

Printre categoriile de locuri de munca promovate de FinanceProfessionals.ro se numara: management, audit, contabilitate, analiza financiara, taxe, controlling, raportare, bugetare si planificare, consultanta de management, credit controlling, salarizare, trezorerie etc.

Lansat oficial in luna septembrie 2012, FinanceProfessionals.ro este primul site de joburi din Romania dedicat in exclusivitate profesionistilor din domeniul financiar. FinanceProfessionals.ro este proprietatea Career Point SRL.