Ultimele zile in care te poti inscrie la Consulting Days

Published on: 4 Mar 2013
Category:

Consulting Days

 

 

Ultimele zile in care te poti inscrie la Consulting Days
Aplica pana pe 7 martie la cel mai important eveniment de consultanta din aceast an.

 

In perioada 12-14 martie 2013, la Hotel Howard Johnson, are loc cea de-a doua editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul isi propune sa identifice tineri cu potential care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.
Consulting Days se desfasoara pe parcursul a trei zile, fiecare zi fiind dedicata unui domeniu de activitate:

 

Audit &Taxes - 12 martie  
Legal Consultancy - 13 martie
IT&Management Consultancy  - 14 martie

 

Pentru a participa la eveniment, tinerii sunt asteptati sa se inscrie pana pe 7 martie accesand sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro
Pana astazi s-au inscris 1120 de aplicanti, absolventi si masteranzi cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si cu experienta internationala.
In cele 3 zile ale evenimentului, tinerii selectati vor avea acces la o serie de conferinte in cadrul carora vor afla care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in consultanta (Audit &Taxes, Legal, IT&Management), vor participa la studii de caz si se vor informa despre oportunitatile de cariera si programele dedicate lor direct de la reprezentantii companiilor: Adevaris, Deloitte, Ernst&Young, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Tuca Zbarcea & Asociatii, Platis Bazilescu LLLP, Oracle, IXIA, IBM.


Mai multe detalii despre eveniment si agenda acestuia pot fi accesate la sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro


Evenimentul este sustinut de partenerii media: Anuarul de consultanta.ro, AMCOR, Avocatura.com, suntladrept.wordpress.com, Manager.ro, Drept online, Juridice.ro, 24FUN, Cariere, HotNews , IQads, Comunicate de presa, 9am, Agora, Balaur, Business24, Computer World, Credis, Educativa, IT Channel, IT Trends, Joobs, Metropotam, PC World, Regie Live, Start UB, Studentie, Wall-Street, Ziare.com.
Consulting Days este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Career Innovation Week.