Consulting Days

Written by: Delia Moreanu, Catalyst Solutions
Published on: 19 Feb 2013
Category:

Consulting Days small

 

In perioada 12-14 martie va avea loc cea de-a doua editie Consulting Days - proiect dedicat tinerilor care vor sa isi construiasca o cariera in domeniile: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting

 

In perioada 12-14 martie 2013, la Hotel Howard Johnson, are loc cea de-a doua editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul se adreseaza studentilor, masteranzilor si proaspat absolventilor pasionati de domeniile: Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential, cu rezultate academice deosebite, expunere internationala, implicare in proiecte extracurriculare sau membrii in ONG-uri studentesti care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei. Acestia sunt asteptati sa se inscrie pana pe 7 martie accesand sectiunea dedicata proiectului pe www.hipo.ro

La editia din aceasta primavara, in urma evaluarii aplicatiilor vor fi invitati pentru una dintre zilele evenimentului, in functie de domeniul lor de interes, astfel:

   12 martie - Audit &Taxes Day

   13 martie - Legal Consultancy Day

   14 martie - IT&Management Consultancy Day

In zile dedicate evenimentului Consulting Days participantii vor avea acces la workshop-uri si studii de caz, vor intra in dialog cu specialisti din consultanta si cu alti tineri talentati.

Printre companiile partenere ale evenimentului se numara Deloitte, PricewaterhouseCoopers si Mazars.

Evenimentul este sustinut de partenerii media: Anuarul de consultanta, AMCOR, Avocatura.com, suntladrept.wordpress.com, Manager.ro, Drept online, Juridice.ro, 24FUN, Cariere, HotNews , IQads, Comunicate de presa, 9am, Agora, Balaur, Business24, Computer World, FinanceProfessionals.ro, Credis, Educativa, IT Channel, IT Trends, Joobs, Metropotam, PC World, Regie Live, Start UB, Studentie, Wall-Street, Ziare.com.

Consulting Days este un proiect sub egida Talent Network, cea mai mare retea dedicata exclusiv tinerilor talentati, alaturi de Top Talents Romania si Career Innovation Week.  

 

Despre Catalyst Solutions

Consulting Days este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top. Catalyst Solutions  sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic pentru candidati talentati care sa contribuie la cresterea organizatiilor lor. Printre solutiile aplicate pentru identificarea si selectia tinerilor cu potential se numara: targul de cariera Angajatori de TOP, publicatiile anuale Ghidul Angajatorilor si portalul de cariera www.hipo.ro.

Related links