4000 de joburi la un click distanta!

Published on: 8 Apr 2015
Category:

In perioada 30 martie – 19 aprilie are loc cea de-a 5a editie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, proiect online care reuneste 100 de angajatori si 4000 de oportunitati de cariera. Dupa prima saptamana a evenimentului au fost inregistrate 135 446 de vizite (in perioada 30 martie – 7 aprilie), iar in ceea ce priveste provenienta candidatilor, top 10 orase din care acestia au accesat evenimentul, plaseaza pe prima pozitie Bucuresti, urmat de Iasi, Timisoara, Ploiesti, Sibiu, Constanta, Brasov, Cluj-Napoca, Pitesti si Craiova.

Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului si pot aplica la toate joburile de interes. Platforma virtuala 3D este o metoda inovativa de conectare a angajatorilor cu candidatii care sunt in cautarea unui loc de munca.


In plus, vizitatorii evenimentului virtual Angajatori de TOP au ocazia sa interactioneze cu reprezentantii Cut-e Romania si Coca-Cola HBC Romania care vor sustine miercuri, 8 aprilie, de la ora 14.00 un webinar (seminar online) despre rolul testelor psihometrice in procesul de selectie, sfaturi si recomandari pentru a le trece cu succes si a obtine un punctaj maxim. Webinar-ul este gratuit in baza preinscrierii pe www.hipo.ro.

In prima saptamana a evenimentului (30 martie – 7 aprilie) au fost inregistrate 135 446 de vizite, iar top 10 cele mai vizitate standuri de catre cei care au accesat platforma evenimentului Angajatori de TOP Virtual sunt:

 1. Accenture
 2. Atos IT
 3. BCR
 4. Coca-Cola HBC Romania
 5. BRD - Groupe Société Générale
 6. EY Romania
 7. Kaufland Romania
 8. DB Schenker
 9. Alcatel-Lucent
 10. Hewlett-Packard

 

De ce le recomandam celor care sunt in cautarea unui job sa acceseze platforma virtuala Angajatori de TOP?

 • Candidatii economisesc timp, se pot „deplasa” cu rapiditate de la un stand virtual la altul si poti aplica direct cu CV-ul completat pe Hipo.ro;
 • Vizitatorii au sansa sa intre in contact cu angajatorii prin participarea la seminariile online (webinarii), unde pot pune intrebari, pot afla care sunt aptitudinile si competentele pe care le cauta companiile si astfel, isi pot creste sansele de angajare;
 • Peste 4000 de joburi la nivel national. Cei care sunt in cautarea unui job au acces la oportunitati de cariera in domenii variate de activitate, precum: IT (37%), Servicii si BPO (16%), Inginerie (13%), FMCG (8%), Automotive (5%), Retail (5%), Financiar-Bancar (4%), Telecom (2%), Consultanta (3%), Logistica si Transporturi (1%), Farma (1%), Turism (1%) etc.

 

Cateva din companiile partenere ce au un stand in cadrul Angajatori de TOP Virtual sunt: Nestle Romania, SWISSCAPS Romania, KPMG, Accenture, Alcatel-Lucent, BCR, Bitdefender, BRD-Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, Computer Generated Solutions Romania, Deutsche Bank Technology Centre, EY Romania, Genpact, Huawei, Infobest, Kaufland România, Hewlet-Packard, IBM, Intel Romania, JTI Romania, Oracle, PayU, RapidSolution Software, Renault Romania, TELUS International Europe, Atos IT, Vodafone Shared Services Romania, Yazaki Component Technology, Dell, Ericsson Telecommunications Romania, PepsiCo.
„Pentru specialistii motivati si bine pregatiti, SWISSCAPS Romania si AENOVA Group reprezinta un angajator atractiv si orientat spre viitor, oferind si deschiderea catre cariere internationale. Tinerilor absolventi le oferim posibilitatea de a-şi transforma visurile în realitate, devenind specialisti intr-o societate in plina crestere. Obiectivele noastre sunt: sa avem angajati bine pregatiti pentru toate pozitiile de specialist; sa oferim in fiecare an cel putin 3 programe de Practica scolara pentru studenti de la Facultatile de Farmacie sau Chimie, sa oferim cel putin 2 programe de Internship de cate 1 an, pentru proaspat absolventi de la Farmacie sau Chimie, in Laboratorul nostru de analize fizico-chimice, unde se lucreaza cu echipamente de ultima generatie. Cautam in principal Farmacisti si Chimisti, dar si Ingineri, Tehnicieni de laborator sau Tehnicieni mecanici” – Mariana Popescu, Manager Resurse Umane, SWISSCAPS Romania.

Accesul la Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana duminica, 19 aprilie, pe www.hipo.ro

 

Despre Catalyst Solutions


Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.
Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data) si Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.