FinanceProfessionals.ro implineste un an de activitate

Written by: FinanceProfessionals.ro
Published on: 3 Sep 2013
Category:

FinanceProfessionals.ro, primul site de joburi din Romania specializat in domeniul financiar implineste in luna septembrie un an de activitate. FinanceProfessionals.ro inregistreaza o dezvoltare semnificativa:

  • Utilizatori: peste 5,000
  • Aplicatii: 11,850
  • Vizitatori unici: 67,879
  • Vizualizari: 698,502
  • Peste o treime din numarul utilizatorilor au intre 5 si 10 ani experienta profesionala

FinanceProfessionals.ro se diferentiaza printr-o serie de elemente noi, inovatoare in domeniul recrutarii online, cu scopul atragerii de candidati foarte buni, inclusiv cei care nu sunt activi in alte site-uri de joburi. Astfel, FinanceProfessionals.ro a urmat un curs ascendent datorita inovarii continue si a promovarii oportunitatilor de angajare pe canale multiple: alerte personalizate pe e-mail si social media, cum ar fi LinkedIn, Facebook si Twitter.

In luna mai a acestui an, FinanceProfessionals a lansat platforma mobila a site-ului, compatibila cu dispozitivele care folosesc sisteme de operare iOS si Android. Aplicatia mobila este recunoscuta automat la accesarea FinanceProfessionals.ro de pe smartphone si permite identificarea oportunitatilor de joburi si trimiterea aplicatiilor direct de pe telefonul mobil.
Aplicatia mobila asigura aproximativ 15 procente din totalul vizitelor de pe FinanceProfessionals.ro.

Recrutorii care utilizeaza site-urile de joburi generaliste se confrunta des cu probleme legate de volumele excesive de aplicatii, din care foarte multe nu sunt relevante pentru pozitiile cautate. FinanceProfessionals.ro primeste constant un feedback pozitiv din partea clientilor sai, ceea ce dovedeste o rata mare de succes in identificarea candidatilor potriviti profilului cautat.

FinanceProfessionals.ro nu isi propune sa aiba o baza de date cu sute de mii de candidati. Strategia noastra nu presupune sa ne concentram pe volume. Noi vom promova intotdeauna calitatea, avand in vedere o crestere pe termen lung, volumele fiind de o importanta secundara. Important pentru noi este sa oferim clientilor nostri acces la candidati de calitate, multi dintre candidatii inscrisi pe FinanceProfessionals.ro nu se regasesc pe alte site-uri de recrutare.

FinanceProfessionals.ro are o preocupare constanta in privinta cresterii calitatii serviciilor de recrutare online oferite, astfel va lansa in urmatorul interval de timp servicii suplimentare, menite sa confirme angajamentul sau de a oferi solutii eficiente de recrutare.

Site-ul promoveaza proiecte de recrutare dedicate exclusiv profesionistilor din domeniul financiar, aflati la orice nivel de cariera. Printre cele mai promovate proiecte de recrutare s-au numarat cele pentru pozitii de: Chief Financial Officer, Senior Reporting Specialist, Senior Tax Consultant, Senior Accountant, Forensic Senior Consultant, Business Analyst, Senior Financial Controller, Internal Audit Manager.

Lansat oficial in luna septembrie 2012, FinanceProfessionals.ro este primul site de joburi din Romania dedicat in exclusivitate profesionistilor din domeniul financiar. FinanceProfessionals.ro este proprietatea Career Point SRL.